Ambasada Japoniei vine la UPT pentru a vă prezenta oportunitățile de burse oferite de către guvernul Japoniei

Joi, 2 noiembrie 2023,  postat de Raluca ILISIE

🇯🇵 Noutăți pentru viitorul tău academic și profesional! 🌟

Dragi studenți ai Universității Politehnica Timișoara,Suntem încântați să vă anunțăm că Ambasada Japoniei vine la universitatea noastră pentru a vă prezenta oportunitățile de burse oferite de către guvernul Japoniei. Este șansa ta de a descoperi cum poți să-ți dezvolți studiile și cariera în Țara Soarelui Răsare! 🌅

🗓 Data: 3 noiembrie🕔 Ora: 17:00

📍 Locație: Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, sala Auditorium

La acest eveniment, vei avea ocazia să afli tot ce trebuie să știi despre bursele oferite de Japonia, condițiile de aplicare, domeniile de studiu, și multe altele. Este momentul tău de a descoperi cum poți să-ți îndeplinești visul de a studia într-un mediu academic de top, într-una dintre cele mai fascinante țări din lume.

Nu rata această oportunitate unică de a interacționa cu reprezentanții Ambasadei Japoniei și de a-ți pune întrebările legate de burse și studiile în Japonia. Poate acesta este primul pas spre o carieră de succes în Țara Soarelui Răsare!

Te așteptăm cu brațele deschise la evenimentul nostru. Invită-ți prietenii care ar putea fi interesați de această oportunitate și să ne unim cu toții în explorarea viitorului academic și profesional!

Licenţă, Master

  •  
  •