Oportunități de finanțare prin „Innotech Student”

Joi, 4 iunie 2020,  postat de Ronkov Lucian

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a lansat apelul de proiecte „Innotech Student”, cu o alocare totală de 20 milioane euro, dedicat finanţării schemelor antreprenoriale ale studenţilor romȃni din domeniile care sunt inovatoare și aduc o valoare adăugată reală.

Valoarea eligibilă a unui proiect este de maximum 2.000.000 euro.

Acest apel este de tip competitiv, cu termen limită de depunere prin sistemul informatic MySMIS 2014 până în data de 31 august 2020, ora 16:00.

Pe site-ul Biroului Promovare si Consiliere Proiecte CDI s-a creat o pagina dedicata apelului, unde sunt postate toate documentele asociate apelului precum si o prezentare sintetica a acestuia.

Cadrele didactice interesate în depunerea de cerere de finanţare pentru acest apel vor completa o fișă de prezentare a ideii de proiect, ce se va întocmi în concordanță cu Ghidul solicitantului și se va transmite electronic, în format pdf la adresele de e-mail agnes.stepanian@upt.ro şi eugen.szekely@upt.ro până în data de 15.06.2020, ora 16:00.

Fişele de prezentare a ideilor de proiect se vor analiza de Comisia pentru analiza proiectelor depuse prin POCU. Aceasta va prezenta Consiliului de Administraţie al UPT pentru validare rezultatele analizei şi propunerile de proiecte pentru finanţare.

Pentru mai multe informatii vă rugăm să contactati Biroul Promovare si Consiliere Proiecte CDI, Rectorat, etaj 1, sala 105 C, ec.Eugen-Doru SZEKELY (eugen.szekely@upt.ro).

AC licenţă, Doctoranzi, Licenţă, Master

  •  
  •